EGYÜTT ÉLÜNK
EGYÜTT SZIGETELÜNK
EGYÜTT ÓVJUK KÖRNYEZETÜNKET
Alt

Környezettudatosság

Klímavédelmi szempontból is kiváló termék a Fibrostir XPS. Épületeink hőszigetelése nem csak gazdasági kérdés. Az üvegházhatást okozó gázok kibocsátást is csökkenti, takarékoskodik a természeti erőforrásokkal.

Alt

Energiahatékonyság

A környezetvédelem egyik legfontosabb feladata, az élővilág védelme, a természetes erőforrásokkal való takarékosság. Ez a fajta felelősség jellemzi vállalatunkat is. Ebben nyújt mérhető eredményt társaságunk, és az általunk gyártott XPS termék.

Alt

Felelősségvállalás

Termékeink a lehető legkörnyezetbarátabb módon készülnek, és hulladékmentesek. A cégünk által gyártott kiváló minőségű XPS-sel való hőszigetelés után tapasztalhatjuk meg igazi értékét a kemény habnak.

RÖVIDEN RÓLUNK

Alt

FIBROSTIR XPS

Fibrotermica Hungary Kft. extrudált polisztirol lemezt gyárt, melynek neve Fibrostir XPS. A Magyarországon gyártott zártcellás polisztirol lemez türkiz színű.

TECHNOLÓGIA

A folyamatosan változó igényekre reagálva, technológiánkat fejlesztve, 2018-ban kapacitásunkat bővítettük, mely 180 000 m3/év.

VILÁG

Testvércégeinkkel együtt, a világ 54 országában vagyunk jelen. Így XPS termékeink nem csak Európa összes országába, hanem a világ távoli pontjaira is eljutnak.

BŐVÜLÉS

Társaságunk 2019-ben újabb leányvállalattal bővült Romániában, ahol szintén XPS-t gyártunk. Buzăuban újabb 100 000 m3/év mennyiséggel nőtt gyártókapacitásunk.